donderdag 19 augustus 2021

Een briljante kans bij de Briljantjes

"Helaas niet voor mij" * brengt me diverse nieuwe activiteiten op allerlei nieuwe plaatsen. Wie mij al wat beter kent, weet, dat ik dat super leuk vind. Bij voorkeur is bij mij geen dag, geen week hetzelfde.

Nou, dat is op het moment zeker zo. Vandaag stond ik zomaar in de TV studio van Salto TV in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam een viertal van mijn gedichten uit "Helaas niet voor mij" voor de camera en microfoon voor te dragen. Mijn publiek stel ik er dan wel bij voor. Dat werkt echt wel zo prettig.


Foto Maurits Guepin

Én wat ik ook rijk vind, ...ik mocht een aantal eigen foto's meenemen, die straks bij de gedichten op de achtergrond tijdens de uitzendingen te zien zijn. Bij die beelden, door mijzelf gemaakte foto's op mij dierbare momenten, voel ik me thuis. Dat geeft een extra kleur aan mijn gedichten.

Het was vandaag bij Salto TV een bijzonder leuke ontdekkingsreis. Maurits Guepin leidde me op het gebied van de camera en de microfoon en met Gonny van Oudenallen besprak in grote lijnen wat ik uit "Helaas niet voor mij" via Briljantjes zou gaan delen.

Foto Maurits Guepin

Het was niet mijn eerste keer voor camera en microfoon. Met dit mij zo dierbare product, bestaande uit met mijn eigen woorden over mijn eigen ervaringen, voelt dat wel echt bijzonder, kan ik jullie vertellen. Leuk en intens om te doen.
Het is tegelijk een hele prachtige kans om "Helaas niet voor mij" zijn werk te laten doen: meer mensen bekend maken met de diverse en vaak intense levenservaringen van de "hetero van de homo". Met wat het met je kan doen en/of doet als je partner later uit de kast komt, of daar in de relatie over twijfelt. Dit raakt zovelen en er is nog zo weinig over bekend.

Los daarvan kan een ieder op eigen manier genieten van deze gedichten, heb ik inmiddels uit de reacties, waaronder de recensies bij Hebban, begrepen.

Foto Wouter van Heiningen

Vanzelfsprekend deel ik graag met jullie wanneer resultaten van deze opnames te zien zijn bij de Briljantjes op (online) Salto TV. Voor nu ga ik eerst deze briljante ervaring prettig laten dalen.

*************************************************************


* "Helaas niet voor mij", mijn debuutbundel, uitgegeven in het fonds van MUGBooks, is te koop bij je (online) boekhandel.Geen opmerkingen:

Een reactie posten